Referenser

Kursreferenser

Kursreferenser

Tradingkursen Gruppbild Referenser
Den bästa börsutbildning jag gått under snart 27 år av aktieförkovran. Märks att lärarna handlar själva och deras erfarenhet gör att kursen står ut bland alla de kurser som finns inom området. Utomordentligt välplanerat och väldigt seriösa lärare. Mycket substans och inga snackepellar.
Per Andersson
En unik kurs som troligen är Sveriges bästa.
Krister Eriksson
Väldigt bra kurs om trading och marknadspsykologi. Oerhört gedigen kunskap och en fantastisk passion för marknaden genomsyrade kursen.
Robert Andersson
Suverän utbildning med duktiga lärare som är insatta i aktiehandel. Skulle varmt rekommendera. Faktum är att jag redan rekommenderat den till bekanta.
Peter Eriksson
Allt var intressant. Det märks att ni jobbar dagligen med börsen och inte bara håller utbildningar. Jag är helnöjd och kan knappt vänta på att få testa mina nya kunskaper.
Stefan Frank- Jenssen
Mycket givande utbildning som lyfte mig kompetensmässigt, vilket sannolikt kommer att avspegla sig i handelsresultatet. Går inte att göra bättre om ramarna är endast tre dagar.
Ralf Svensson
En professionellt genomförd kurs. Bra på alla sätt och värd varenda krona.
Clas Hedborg
Kursen ger dig mycket praktisk kunskap och lär dig förstå riskerna. Förläsarna var väldigt intressanta och oerhört generösa med sin kunskap.
Jim Prescott
Jag är mycket nöjd med kursen och upplägget och går gärna fler kurser.
Sören Olsson
En mycket intressant utbildning som både skämmer mig lite men som samtidigt motiverar mig att börja handla omgående.
Malin Johansson
Engagerade föredragshållare som gav många praktiska exempel och ett bra helhetsperspektiv.
Jarl Lidén
Kursen var väldigt informationsrik och framfördes på ett bra och underhållande sätt.
Mattias Ekström
En mycket bra och otroligt intressant kurs av tre väldigt skickliga och mycket trevliga kursledare.
Sören Olsson
En mycket bra och rolig kurs. Högre betyg än 10 skulle jag bara kunna ge om den även var gratis. Tack för allt!
Andreas Redahl
Missa inte denna kurs!
Sune Arvidsson
Kursen överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar den starkt. Superduktiga lärare som jag definitivt är nöjd med.
Li Shu Xia
Kan verkligen rekommendera utbildningen för den som har ett genuint intresse. Ledarna hade den vänliga och positiva attityden hos de tre vise männen.
Örjan Berglund
En fantastiskt lärorik kurs som jag var mycket nöjd med. Fanns inget jag tyckte var dåligt. Bara fortsätt så!
Fatmir Krasniqi
Grym kurs! Kan rekommendera den då den ger en bra grund. Skulle önska att kursen var några dagar längre.
Matti Boustedt
Ni var alla superduktiga och hade 100% kompetens. Stort tack för en fantastisk kurs som var fullspäckad med information. Det var en superbra kurs och värd varenda krona.
Li Shu Xia
Kursen överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar den starkt. Mycket duktiga lärare som jag definitivt är nöjd med.
Dinara Jumadilov
En väldigt bra utbildning som behandlar både konkret handel och den viktiga börspsykologin.
Håkan Törlén
Väldigt intressant utbildning och relevant information. Skulle vara intresserad av en fortsättningskurs.
Jonas Eriksson
Allmäna referenser

Allmänna referenser

Jag har haft nöjet att anlita Tony Ugrina och C-G Gyllenram som föredragshållare på ett av våra kundseminarium, under vilket de bevisat att de har en mycket god kunskap och förståelse för finansmarknadens mekanismer och beteeende. De har samtidigt visat på en förmåga att tydligt, klart och intressant förklara hur man som placerare metodiskt och systematiskt kan hantera dagens utmaningar och nyttja marknadens svängningar till sin fördel.
Peter O Bäck Vice President, Sales EMEA at Orc- Group
C-G Gyllenram och Tony Ugrina är tveklöst två av Sveriges mest kompetenta marknadsaktörer med intressanta studier inom placeringsstrategier, börspsykologi, hyllade böcker och prisbelönta marknadsanalyser.Eftersom jag har haft förmånen att följa herrarna under många år kan jag tillägga att de är engagerade placerare och pedagoger med en förmåga att göra även de mest avancerade strategier begripliga.
Hans Turitz, Teknisk analytiker & Trader Squadronpartners
Swedbank Aktiehandel & Kapitalförvaltning i Västra Sverige har anlitat C-G Gyllenram och Tony Ugrina som föredragshållare och för att utbilda Mäklarna/Förvaltarna i marknadspsykologi. C-G och Tony står för gedigen kompetens och seriositet och de lyckas fängsla åhörarna genom sin entusiasm och lågmälda kaxighet, vilket leder till ökat fokus på affärerna.
Fredrik Warg, Chef Swedbank Aktiehandel & Kapitalförvaltning Västra Sverige.
När Tony Ugrina och CG Gyllenram levererar sina föredrag så görs det med stor professionalism och kompetens. Det går heller inte att ta miste på den genuina passion som dessa herrar har för sitt yrke. Jag har med nöje lyssnat på CG och Tony ett flertal gånger tidigare och ser mycket fram emot att få ta del av deras satsning på Tradingkursen.se”
Jonas Ed, Kundansvarig Private Banking, Avanza
Under den långa tid jag har varit verksam inom Bank och Finans har jag lyssnat på C-G Gyllenram och Tony Ugrina vid ett flertal tillfällen. De har en pedagogisk ådra av stora mått och en förmåga att på ett lättfattligt och intressant sätt förmedla även komplex kunskap till sin publik.
Eric Heneskog, Carnegie Investment Bank
Jag har både hört och anlitat C-G och Tony ett flertal gånger som föredragshållare både på SGP Investment & Banking och på EFG Bank. Deras presentationer är alltid väl förberedda, presenteras med starkt inlevelse och visar på stor kunskap om de finansiella marknaderna. Oavsett målgrupp kan jag därför med gott samvete rekommendera dem som föredragshållare.
Patrik Soko, SGP Investments & Banking
Tony Ugrina och C-G Gyllenram har en genuin kärlek till marknaden och slog mig som skickliga handlare. De är väldigt bra på att förmedla sin breda kunskap på ett underhållande och pedagogiskt sätt som är lätt att förstå. Det fanns gott om passion på föreläsningen och jag gick därifrån inspirerad, beredd att stångas med marknaden.
Oscar Lundin, Professionell investerare
Jag har haft många möjligheter att lyssna till CG och Tony gällande utvecklingen på de finansiella marknaderna. De har en ”passion” och en stor kunskapsbank som de med stor glädje berättar om på sina välbesökta föredrag. Det blir spännande att följa dem nu när de satsar vidare på Tradingkursen.
Fredrik Hansson, Key Account Manager Infront
Bokreferenser

Bokreferenser

En aktiespekulants psykologi kan alltså rekommenderas för alla som är intresserade av spelet på börsen, både som roande läsning och för att den kan hjälpa dig att bli en bättre daytrader.
Magnus Alfredsson, Privata Affärer (Läs hela recensionen)
En aktiespekulants psykologi ger en ny dimension till aktiehandel och är underbar läsning för alla som handlar på börsen.
Ingemar Carlsson, VD Tendens AB och tidigare börskrönikör på Dagens Industri
I den här boken har Gyllenram och Ugrina lyckats medvetandegöra de psykologiska fallgropar som är så viktiga att undvika i agerandet på börsen.
Johnny Thorsell, författare och teknisk analytiker på Carnegie
En revolutionerande bok om psykologins betydelse för framgång på börsen. Din nästa – och kanske bästa – investering bör bli att införskaffa En aktiespekulants psykolog
Christer Vejalainen, tidigare ordförande för Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening.