Anmäl dig idag

Platserna till kurserna är begränsade och garanteras i den ordning betalningen kommer in. 

Priset för kursen Lär Dig försörja Dig på Din Trading är 12 790 kr ex. moms (15 988 kr ink. moms). Kursavgiften kommer att faktureras.

Under delar av kursen är en egen bärbar dator av stor nytta för den enskilde kursdeltagaren, även om detta inte är ett krav. Vi hjälper Dig att installera programvara och bygga en arbetsyta om Du inte redan har detta på Din bärbara dator.

Varje kursdag börjar kl 09.00 och slutar kl 17.00. Registreringen dag 1 börjar 08.30. För- och eftermiddagskaffe samt lunch under samtliga tre dagar ingår i priset . Vänligen meddela särskilda önskemål angående kost i god tid före kursstart. Ett kompendium kommer att delas ut till samtliga kursdeltagare efter kursens avslutning.

En bekräftelse med utförlig information mailas till dig så fort som möjligt efter gjord anmälan.

Våra avtal med programleverantörer och ledande internetmäklare medför att vi kommer att kunna erbjuda en kostnadsfri prövotid för de som är intresserade och extra förmånliga courtagevillkor för Dig som gått kursen.

För- och efternamn (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Gatuadress (*)

Postnummer (*)

Ort (*)

Företag

Vilken mäklare handlar du hos?

Hur hittade du oss?

Vi ber dig vänligen beskriva din erfarenhet av trading och eventuella önskemål vid fakturering till företag.

 

Då intresset för kursen är mycket stort, tillämpas först till kvarn. Din plats garanteras i samband med att fakturabetalning inkommer inom de angivna 30 dagarna. Återbetalningsstrukturen är enligt följande. Full ersättning vid avbokning 90 dagar före kurstillfället. 60 dagar före utgår 50% ersättning, inom 30 dagar erbjuds ingen återbetalning.