Anmäl dig idag

Platserna till kurserna är begränsade och garanteras i den ordning betalningen kommer in. 

Priset för kursen Lär Dig försörja Dig på Din Trading är 12 790 kr ex. moms (15 988 kr ink. moms). Kursavgiften kommer att faktureras.

Om du anmäler dig senast den 2 månader innan kurs, erhåller du 10 % i rabatt på kurspriset. Kursen kan kostnadsfritt avbokas fram till 30 dagar före kursstart. (Senaste kostnadsfria avbokningsdag är den 13/10).

Under delar av kursen är en egen bärbar dator av stor nytta för den enskilde kursdeltagaren, även om detta inte är ett krav. Vi hjälper Dig att installera programvara och bygga en arbetsyta om Du inte redan har detta på Din bärbara dator.

Varje kursdag börjar kl 09.00 och slutar kl 17.00. Registreringen dag 1 börjar 08.30. För- och eftermiddagskaffe ingår i priset samt och lunch under tre dagar. Vänligen meddela särskilda önskemål angående kost i god tid före kursstart. Ett utförligt kompendium kommer att delas ut till samtliga kursdeltagare efter kursens avslutning.

En bekräftelse med utförlig information mailas till dig så fort som möjligt efter gjord anmälan.

Våra avtal med programleverantörer och ledande internetmäklare medför att vi kommer att kunna erbjuda en kostnadsfri prövotid för de som är intresserade och extra förmånliga courtagevillkor för Dig som gått kursen.

Höstens kurs är tyvärr inställd på grund av hög arbetsbelastning. Vi siktar på att genomföra en kurs våren 2016 och återkommer med ett exakt datum.