Om oss

Tradingkursen.se erbjuder en komplett tradingutbildning vars övergripande syfte är att lära ut lönsam handel på de finansiella marknaderna. Vi 5 lärare som ligger bakom denna utbildning har såväl passion som kunskap, och dessutom en lång erfarenhet av de finansiella marknaderna. Vi värdesätter långsiktiga relationer och gör alltid vårt yttersta för Dig som kursdeltagare.

Kursen sker i samregi med Financial Media Group som är en Sveriges snabbast växande aktörer avseende finansiell information och analys.

Kursen leds av 5 lärare, där var och en är ansvarig för sitt specialistområde. Vi som är lärare handlar dagligen aktivt på börsen och har lång erfarenhet av de finansiella marknaderna. Vi är vana föredragshållare och utbildare och har anlitats av de flesta ledande företag och organisationer inom den svenska finansbranschen däribland Avanza , Nordnet, SEB, Swedbank, E*Trade, EFG Bank, Aktiespararna, Handelshögskolan, BNP Paribas, Vontobel och Saxo Bank.

Du får mycket gärna ringa/maila till någon av kursens två huvudlärare om du har frågor eller funderingar! Kontaktuppgifter finner du här.


Tony Ugrina

Tony Ugrina har tidigare arbetat som såväl trader, mäklare och kapitalförvaltare på ledande företag i branschen och driver nu tillsammans med C-G Gyllenram kapitalförvaltningsbolaget Ability Asset Management. Ugrina gav under ett antal år ut det mycket träffsäkra marknadsbrevet ”Nasdaq Daily Strategy” till närmare 8000 prenumeranter i Europa. Han har även vunnit ett flertal tradingtävlingar och skrivit ett stort antal artiklar om tradingpsykologi och professionell aktiehandel i både svensk och internationell press.


C-G Gyllenram

C-G Gyllenram har en gedigen erfarenhet från flera välrenommerade finansiella institut där han förvaltade både svenska och internationella värdepappersportföljer. Gyllenram är en av grundarna av Sveriges Tekniska Analytikers Förening och har tidigare givit ut det uppskattade marknadsbrevet ”Tillämpad börspsykologi”. Han har även skrivit ett stort antal artiklar om börspsykologi och teknisk analys i både svensk och internationell press.