Lärare

Kursen leds av 5 lärare, där var och en är ansvarig för sitt specialistområde. Vi som är lärare handlar dagligen aktivt på börsen och har lång erfarenhet av de finansiella marknaderna. Vi är vana föredragshållare och utbildare och har anlitats av de flesta ledande företag och organisationer inom den svenska finansbranschen däribland Avanza , Nordnet, SEB, Swedbank, E*Trade, EFG Bank, Aktiespararna, Handelshögskolan, BNP Paribas, Saxo Bank.

Du får mycket gärna ringa/maila till kursens lärare om du har frågor eller funderingar! Kontaktuppgifter finner du här.

Tony Ugrina

Tony Ugrina har tidigare arbetat som såväl trader, mäklare och kapitalförvaltare på ledande företag i branschen och driver nu tillsammans med C-G Gyllenram kapitalförvaltningsbolaget Ability Asset Management. Ugrina gav under ett antal år ut det mycket träffsäkra marknadsbrevet ”Nasdaq Daily Strategy” till närmare 8000 prenumeranter i Europa. Han har även vunnit ett flertal tradingtävlingar och skrivit ett stort antal artiklar om tradingpsykologi och professionell aktiehandel i både svensk och internationell press.


C-G Gyllenram

C-G Gyllenram har en gedigen erfarenhet från flera välrenommerade finansiella institut där han förvaltade både svenska och internationella värdepappersportföljer. Gyllenram är en av grundarna av Sveriges Tekniska Analytikers Förening och har tidigare givit ut det uppskattade marknadsbrevet ”Tillämpad börspsykologi”. Han har även skrivit ett stort antal artiklar om börspsykologi och teknisk analys i både svensk och internationell press.


Anders Haglund

Anders Haglund är ordförande i Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening (STAF), och en teknisk analytiker med över 25 års erfarenhet. Anders har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och har en lång och mångsidig erfarenhet från finansmarknaden. Han arbetar nu med förvaltning och teknisk analys på Safe Return Asset Management, samt rådgivning på TradingCoachen. Anders tävlingssimmar och har ett antal svenska och nordiska rekord i sina åldersklasser.


Michael Andersson

Michael Andersson är VD på FMG Financial Media Group AB, som driver och förvaltar den snabbt växande finanssidan Tradingportalen.com. Han har en gedigen kunskap om marknadens mekanismer, och utvecklar kontinuerligt automatiska handelssystem med fokus på indexterminer för egen räkning. Michael har lång internationell erfarenhet från IT-branschen där han har god vana av krävande systemutveckling och att leda och utveckla verksamheter utifrån ett ledarperspektiv.


Professionell Daytrader

Professionell Daytrader som dagligen handlar på de finansiella marknaderna och försörjer sig på sin handel. Många vill försörja sig med sin handel, men hur gör man egentligen i praktiken för att tjäna pengar på börsen? Vilka svårigheter måste man bemästra och hur ser dagen ut för en professionell daytrader? Vår professionelle daytrader delar frikostigt med sig av sina idéer och erfarenheter och ger råd som garanterat kortar ned inlärningskurvan för kursdeltagarna.